Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@06:51:27 GMT

نجلا؛ عاشقانه‌ای در دل التهابات جنگی

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۳۶۱۶۵

نجلا؛ عاشقانه‌ای در دل التهابات جنگی

فصل دوم سریال «نجلا» با حفظ خط اصلی عاشقانه خود، در حال روایت روزهای پر از التهاب ابتدایی جنگ است که با شجاعت زنان و مردان این مرز و بوم همراه شده و استقبال مخاطبان این سریال نشان می دهد که در کارش موفق بوده است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهر ماه سال 99 بود که فصل نخست سریال «نجلا» به عنوان سریال ماه محرمی از شبکه سوم سیما به روی آنتن رفت و به خاطر داستان عاشقانه خود، جنس بازی ها و کششی که در فیلمنامه وجود داشت، توانست مخاطبان فراوانی برای خود دست و پا کند بطوریکه مدیران تلویزیون از خیرالله تقیانی پور کارگردان این مجموعه درخواست کردند تا فصل دوم این سریال را نیز در دستور کار خود قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند وجود کرونا باعث شد که ساخت فصل دوم «نجلا» با تاخیر جلو رود، اما در نهایت سعید سعدی، تهیه کننده خوشنام تلویزیون و سینما این سریال را در 40 قسمت آماده پخش قرار داد تا شبکه سوم سیما، فصل دوم این مجموعه نمایشی را برای باکس نوروز و ماه رمضان امسال خود معرفی کند.

خیرالله تقیانی پور پس از سال ها فعالیت در حوزه نویسندگی و کارگردانی تئاتر، توانست اعتماد مدیران تلویزیون را به خود جلب کند تا «نجلا» را به عنوان اولین تجربه سریال سازی خود کارگردانی کند. هرچند در کنار او سعید سعدی در مقام تهیه کننده قرار داشت که به خاطر کارنامه درخشان خود در سینما و تلویزیون به گونه ای خیال مدیران را راحت کرده بود که قطعا خروجی کار مطلوب و تماشاگر پسند خواهد بود.

سریال «نجلا» قصه عاشقی و دلدادگی عبد دشتی با بازی حسام منظور به نجلا را روایت می کند. در فصل اول این سریال، سارا رسول زاده بازیگر نقش «نجلا» بود که به دلیل مسائل و مشغله های کاری نتوانست در فصل دوم این سریال حضور پیدا کند و درنهایت محیا دهقانی جایگزین او برای فصل دوم این مجموعه نمایشی شد. آزیتا حاجیان، ملیکا شریفی نیا، هدایت هاشمی، سید مهرداد ضیایی، سوگل طهماسبی، مصطفی ساسانی و مرتضی شاه کرم از دیگر بازیگران سریال «نجلا» هستند.

 تقیانی پور در فصل نخست سریال «نجلا» ثابت کرد که می تواند با فیلمنامه ای جذاب، پر از تعلیق و گره های داستانی نبض مخاطب را به خوبی به دست بگیرد و سریالی مخاطب پسند روایت کند؛ تهران گریزی، لهجه آبادانی و فضای گرم و صمیمی جنوب و بازی گرفتن از بازیگران با تجربه بومی در نقش های مکمل و تاثیرگذار داستان را می شود از نقاط قوت این سریال دانست.

برخلاف معمول سریال های چند فصلی اخیر تلویزیون که بدون ایده و صرفا با درخواست مدیران سیما به کنداکتور یکی از شبکه ها اضافه می شوند، تقیانی پور در فصل دوم «نجلا» به جای کلیشه بازی و کش دادن رابطه عاشقانه عبد و نجلا، با وارد شدن به داستان جنگ ایران و عراق خود را وارد چالش بزرگی به لحاظ سریال سازی کرده است.

«نجلا» در فصل دوم خود با حفظ خط اصلی عاشقانه خود، وارد روزهای ابتدایی جنگ شده و اصطلاحا درآوردن صحنه های جنگی نیاز به مهارت، تجربه و سختی زیادی دارد که عوامل تولید این سریال تا اینجا ثابت کرده اند که از پس کار به خوبی درآمده اند؛ هرچند در برخی سکانس ها این استانداردها رعایت نشده، اما در مجموع مخاطبان بالای این سریال نشان می دهد که «نجلا2» توانسته رضایت تماشاگران تلویزیون را به خوبی جلب کند.

معمولا سریال هایی که خارج از تهران جلوی دوربین می روند، اکثرا با بازیگران تهران نشین، کست بازیگری چیده می شود و کمتر از بازیگران بومی آن منطقه استفاده می شود؛ اما در این سریال نقش های کلیدی و تاثیرگذار داستان نیز به بازیگران بومی و کمتر شناخته شده سپرده شده و آنها نیز توانسته اند به این اعتماد جواب مثبت دهند و خود را به خوبی اثبات کنند.

یکی دیگر از نقاط مثبت این سریال، نشان دادن دشمنی زرنگ، باهوش و قوی است که با بازی به اندازه هدایت هاشمی به خوبی روایت شده است که همین باعث می شود در نهایت به نفع کاراکتر مثبت فیلم ختم شود؛ چون هرچه قدر شما نقش منفی داستان را قوی روایت کنید، باعث بهتر دیده شدن کاراکتر مثبت فیلم خواهید شد که متاسفانه در اکثر فیلم و سریال های ما این نکته رعایت نمی شود.

سریال «نجلا2» علاوه بر مخاطبان شبانه تلویزیون، در سایت تلوبیون با بیش از 5 میلیون بازدید در کنار سریال «از سرنوشت4» توانسته یکی از سریال های پربیننده تلویزیون در ماه رمضان باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فصل دوم تقیانی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۶۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟

به گزارش قدس آنلاین، پخش سریال‌های جدید تلویزیون با «آقای قاضی، شعبه ۱۲۱» از امشب کلید می‌خورد. این مجموعه که توسط کارگردان جوانی به نام «سجاد مهرگان» ساخته شده، با نقش‌آفرینی تماشایی «بهزاد خلج» در نقش آقای قاضی، بازخوردهای خوبی در فصل اول داشت و پس از تأخیری طولانی برای ساخت فصل دوم، از امشب به آنتن شبکه دو می‌رسد و پخش آن به صورت هفتگی و پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها خواهد بود.
در این فصل، آقای قاضی به پرونده‌هایی پیچیده‌تر با موضوعاتی مختلف خواهد پرداخت و وارد شعبه جدید ۱۲۱ می‌شود که با داستان‌هایی متفاوت به جنبه‌های دیگری از آموزه‌های حقوقی می‌پردازد.
با پایان فصل پنجم سریال تماشایی «نون خ»، یک درام معمایی امنیتی جایگزین این مجموعه کمدی در شبکه یک می‌شود. سریال «رخنه» تولید جدید مرکز سیمافیلم با محوریت هوافضا و با هدف نمایش توان علمی و دفاعی کشور، از شنبه شب هفته آینده راهی آنتن می‌شود. قصه این سریال ۳۰قسمتی درباره گروهی از دانشمندان کشورمان است که روی موشک‌های ماهواره‌بر و فضایی تحقیق می‌کنند و در این مسیر با تهدیدات و خطراتی از سوی بیگانگان مواجه می‌شوند. کارگردانی این مجموعه را علی غفاری و حمیدرضا لوافی بر عهده دارند. علی غفاری پیش از این «بچه مهندس» را ساخته بود و علاقه‌مندان به این سریال احتمالاً فضایی مشابه همان مجموعه را در «رخنه» تجربه خواهند کرد.

 یک کمدی در انتظار مخاطبان شبکه ۳
در میان سه شبکه اصلی که بار تولید سریال‌های تلویزیون را به دوش می‌کشند، شبکه سه همچنان مشغول پخش «هفت سراژدها» است که با استقبال خوبی از سوی مخاطبان همراه نشد. این درام امنیتی پلیسی که ابوالقاسم طالبی، کارگردان فیلم «قلاده‌های طلا» سال‌ها درگیر ساخت آن بود، به عنوان سریال نوروزی امسال به آنتن رسید اما نتیجه آن چندان مطلوب ذائقه مخاطبان نبود و آمار مخاطبانش ۲۲درصد اعلام شد. پس از این سریال که به نظر می‌رسد پخش آن تا اواخر اردیبهشت ادامه یابد، یک مجموعه کمدی، اوقات فراغت شب‌های ماه پایانی بهار را برای مخاطبان شبکه سه پر می‌کند. 
سریالی که قرار بود در فهرست نوروزی این شبکه قرار گیرد، پس از سریال روی آنتن این شب‌ها، پخش می‌شود. «بدل» به کارگردانی علی مشهدی که در مراحل پایانی تدوین و صداگذاری است، جایگزین «هفت سر اژدها» خواهد بود. مسعودی که پیش از این سریال «نوروز رنگی» را برای شبکه پنج در نوروز سه سال پیش ساخته بود، قصه طنز دیگری را با بازیگران کمدی شناخته شده، در کنار چند بازیگر جدید دیگر روانه آنتن خواهد کرد. 

روی دور قصه‌های پلیسی
با قطعی شدن سریال‌های جایگزین مجموعه‌های نوروزی سه شبکه اصلی تلویزیون، چند سریال دیگر هم در حال تولید قرار دارند و یا مراحل نهایی را برای پخش طی می‌کنند. جواد افشار که با ساخت «گاندو» ید طولایی در تولید آثار معمایی و پلیسی پیدا کرده، «ناریا» را در دست ساخت دارد که عاشقانه‌ای با تم پلیسی است. قصه این سریال در ایران و خارج از کشور می‌گذرد و درباره یک دختر نخبه و دانشمند ایرانی است که در اوج شکوفایی علمی‌اش به‌دنبال اختراعی جدید می‌رود. در این میان، گروهی از تبهکاران و گانگسترهای داخلی و خارجی وارد ماجرا می‌شوند، اما قصه از آنجا جذاب می‌شود که در این مسیر، یکی از تبهکاران عاشق این دختر می‌شود.
احمد معظمی هم پس از «خانه امن» سراغ قصه پلیسی دیگری به نام «هشت پا» رفته است که این روزها در سکوت خبری، فیلم‌برداری می‌شود و احتمالاً در جدول پخش سریال‌های تابستانی تلویزیون قرار خواهد گرفت.

 بزم تابستانی جعبه جادو
از آنجا که موضوعات روز، جزو اولویت‌های مدیران تلویزیون برای سریال‌سازی قرار دارد، سریال «رویان» به کارگردانی داوود بیدل هم در دست ساخت است که با محوریت پژوهشگاه رویان به دستاوردهای علمی در این پژوهشگاه می‌پردازد. 
سروش محمدزاده هم تصویربرداری «غریبه» را با بازی پژمان بازغی و حمید گودرزی در ترکیه پیش می‌برد. داستان این سریال درباره یک جوان نخبه داروسازی است که در آستانه ازدواج، براساس شواهدی احساس می‌کند همسر مرحومش که سه سال پیش در دریا غرق شده، زنده است. مصطفی در جست‌وجوی این راز با داستان‌های عجیبی مواجه می‌شود.
با پایان فیلم‌برداری سریال «مهیار عیار» که مجموعه‌ای تاریخی درباره دوران صفویه است و کارگردانی آن را سیدجمال سیدحاتمی برعهده دارد، به نظر می‌رسد این مجموعه تاریخی ۳۰قسمتی جزو آثار در اولویت پخش شبکه دو باشد. این سریال هم قرار بود در فهرست نوروزی این شبکه جا بگیرد
 اما این اتفاق نیفتاد. 
در میان سریال‌های جدید تلویزیون که سهم کمدی‌ها نسبتاً کم است، فصل دوم مجموعه طنز ۹۰ شبی «چرخ‌ گردون» به کارگردانی جواد مزدآبادی با نقش‌آفرینی حمید لولایی در دست تولید قرار داد.
سریال‌های دیگری همچون «مادر سوجان» که قصه چند نسل را در خطه گیلان در ۶۰ قسمت روایت می‌کند، سریال «طوبی» که سعید سلطانی، کارگردان «ستایش» آن را در شهرک غزالی جلو دوربین برده و مضمون آن با پیاده‌روی اربعین پیوند می‌خورد، «فراری» که در دو فصل ساخته شده و کارگردان جوان آن «امیر داسارگر» از فیلمسازان جشنواره عمار، نگاهی آزاد به زندگی یکی از شهدای مدافع حرم دارد یا «جان برادر» با موضوع شکل‌گیری گردان زرهی ۷۷ خراسان که قصه آن را پرویز شیخ‌طادی با بازی آرش مجیدی جلو دوربین برده است، از سریال‌های تابستان امسال تلویزیون خواهند بود.

زهره کهندل

دیگر خبرها

  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه
  • سرو شراب با بطری در سریال پرحاشیه تلویزیون!
  • ببینید | سکانس جنجالی سرو مشروبات الکی در سریال خبرساز تلویزیون!
  • بدهکاری سینما و تلویزیون به روز معلم